SPM 2010..Kenangan Terindah

Alhamdulillah...all praises to Allah
Di kala ini keputusan SPM sudah lama ada ditangan empunya diri ini sejak 23/3 yang lalu...
Syukur kepada Allah kerana telah menganugerahkan keputusan yang boleh dikategorikan agak baik ini..walaupun kita mengharapkan yang lebih baik...
x dilupakan untuk ana mengucapkan tahniah/mabruk kepada sahabat ana dalam keimanan yang tercinta(x perlu mention) kerana memperolehi keputusan yang cemerlang...wahh anti mmg hebat!!

Sesungguhnya Allah memberi mengikut apa yang kita usahakan...so berusaha dgn lebih bersungguh2 ya sahabat2 sekalian!!never give up..study hard & study smart ye:))
Sentiasa doakan sahabat2 setiap kali lps sembahyang..moga sama-sama mencapai target ^_^

Kat sini ana nak tunjukkan gambar2 semasa peperiksaan SPM sedang dijalaankan...pengawas peperiksaan yang snap pic ni..biasa la last day kan!!waktu ni paper Pendidikan AlQur'an AsSunnah sdg berlangsung..16/12/2010

 *fokus menjawab...SPM tu!!
 *chaiyok2 sahabat...

 * Marasah Idrisiah (madid) hall...very cold(aircond)
 *my classmate(science stream)...azie,fatin n huda...luv u all
 *sebelum masukke dewan peperiksaan...daca doa dulu!!langkah masuk kaki kanan ye:))


Pokoknya...DOA + USAHA + IKHTIAR + TAWAKKAL(DUIT)...insyaAllah boleh!!

NOTHING HAPPENS UNTILL WE MAKE IT HAPPEN..GOOD LUCK

p/s: sedang menunggu tawaran..doakan moga dapat yg terbaik

2 comments:

mashitah said...

salam...
dalam dewan periksa boleh bawa
kamera ya...
kitiorang tak boleh..
pengawas cakap..
nanti kitorang letak kat dalam facebook..
he..he..
tak paham kiter..

Nurnasihah Khairuddin said...

kawan2 bg kamera and handset sruh pengawas peperiksaan tangkap gambar...last day sbb tu dia bg kot...lg pun pengawas smua sporting...no komen la~

Post a Comment